Külső lépcsők felújítása támogatással

Egyházközségünk 2023. nyarán sikeresen elvégeztette az emelt térszínen található templomunkhoz és a plébániaépülethez közterületről felvezető két főlépcsősor és a kisebb oldalsó lépcsősor felújítását. A régi megsüllyedt és töredezett lépcsők elbontásra kerültek, új vasbeton alap készült, amely az eredetinek megfelelő műkőborítást kapott.

A beruházást Varga Nándor tervei és a vonatkozó örökségvédelmi hatósági engedély alapján valósítottuk meg, amelynek összes költsége 15.834.776 Ft volt. A minőségi kivitelezést a Jenesson Kft. végezte el Gyulai Ágoston, helyi műköves bevonásával, a tervező gondos felügyelete mellett.

Ehhez 11.241.980 Ft támogatást Pest Vármegye Önkormányzatától kaptunk a PM_CIVIL-4/030 számú projekt keretében, a fennmaradó összeget (4.592.796 Ft) pedig adományozói révén a Mogyoródi Szent Mihály Templomért Alapítvány biztosította.

Egyházközségünk és Mogyoród minden lakója nevében köszönjük a vármegye önkormányzatának, illetve alapítványunk segítőinek támogatását, valamint a közreműködők színvonalas munkáját! Megújuló és szépülő környezetben, örömmel várunk továbbra is minden érdeklődőt a hitéleti és közösségi alkalmainkra, illetve a templomunkban megtartott települési rendezvényekre.
Vissza